Patricia Akkermans

Praktijk natuurgeneeskunde - Nijmegen


 

 Patricia Akkermans

'Anders kijken naar gezondheid'

Dat heb ik gaandeweg geleerd. Na een flinke burn-out waarin ik ontdekte dat ik al jarenlang roofbouw op mijn lichaam pleegde is het roer omgegaan. In de herstelperiode en in gesprekken met een therapeut kon ik eindelijk erkennen dat ik hoogsensitief ben, iets wat ik daarvoor ontkende en niet goed herkende bij mezelf.

Op het moment dat ik ook de sensitieve kanten van mijzelf kon omarmen gingen er allerlei deuren open. Zowel ín als buiten mij. Mijn levenssituatie veranderde drastisch in korte tijd.

Het bracht me onder andere naar Het Johan Borgman College (HJBC), waar ik heb leren werken met mijn intuïtieve begaafdheid. Ik ben opgeleid tot energetisch therapeut en daarbij heb ik de gevoeligheid in mijn handen leren gebruiken om een ander te helpen helen. 

Gaandeweg de jaren heb ik ervaren en gezien dat gezondheid een complex spel is tussen lichaam en geest waarin alle facetten van je leven een rol en plaats hebben. 

 

Ik voel me verwant met Johan Borgman (1889-1976), een natuurgenezer, dichter én schilder van zeegezichten. Een van zijn schilderijen hangt in mijn praktijk en is ook verwerkt in de banner van de website. 

Opleidingen 

Ik heb een afgeronde hogere beroepsopleiding tot jeugdhulpverlener, supervisor, coach en als natuurgeneeskundig energetisch therapeut. Daarnaast ben ik Master in Social Work. 

Meer weten? Kijk dan op   of  op www.dankh.nl